Monipuoliset sähkötyöt Laitilan, Rauman ja koko Vakka-Suomen sekä Satakunnan alueella

Lännen Sähkö ja Tele Oy on Laitilan, Rauman ja koko Vakka-Suomen sekä Satakunnan alueella toimiva sähkötöiden moniosaaja. Ydinpalvelumme koostuvat erilaisista sähköasennuksen ja telealan töistä sekä niiden suunnittelusta. Olemme erikoistuneet maatalouden sähköasennuksiin, mutta hoidamme asennukset kohteeseen kuin kohteeseen. Toimialueeseemme kuuluvat Laitila, Rauma, Satakunta sekä koko Vakka-Suomi, ja kaksi tarvikemyymäläämme palvelevat Laitilassa.

Meillä on kokemusta monenlaisista sähköalan töistä

Olemme erikoistuneet maatalouden sähköistyksiin, mutta palveluidemme kirjo pitää sisällään myös paljon muuta. Tarjoamme palvelujamme yrityksille, mutta olemme tehneet myös kotitalouksien sähköasennuksia tuhansille asukkaille sekä uudiskohteina että remonttikohteissa. Meillä on pitkä kokemus teollisuuden asennustyötarpeista ja toimintatavoista, joten olemme helppo valinta sähkötyön palveluntarjoajaksi.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Palveluihimme kuuluvat muun muassa:

Työntekijä asentaa sähkölaitettta

Sähköasennukset

Teemme sähköasennuksia kattavasti erilaisiin kiinteistöihin niin kotitalouksien, teollisuuden, kuin julkishallinnonkin tarpeisiin. Meillä on kokemusta myös uudis- ja saneerauskohteista. Lopputulos vastaa aina luvattua sekä ajankohtaisia määräyksiä.

Antenniasetukset

Antenniasennukset

Meillä on yli 30 vuoden kokemus antenniasennuksista, ja kyseisenä aikana meille on kertynyt tuhansia tyytyväisiä asiakkaita. Teemme yhteistyötä DNA VHF Pro:n ja DigitaPron kanssa.

Laitekorjaukset

Laitekorjaukset

Olemme keskittyneet sähköasennuksiin ja telealan palveluihin sekä suunnitteluun, ja lisäksi korjaamme erilaisia laitteita.

Valaistu portaikko

Hälytinasennukset

Meillä on osaamista myös kameravalvonnasta ja erilaisista hälytyslaitteista jo pitkältä ajalta. Henkilökuntamme ammattilaisilla on hallussaan tarvittava tietotaito hälyttimien asentamiseksi taktisesti tehokkaisiin sijainteihin.

Työntekijä asentaa valvontakameraa

Telealan palvelut

Tarvitseeko antennijärjestelmäsi päivitystä, tai onko mielessä kameroiden, palo- tai murtohälytysjärjestelmän asennus? Asennamme ammattitaidolla ja kokemuksella kaikenlaiset telealan laitteistot.

Työntekijä asentaa aurinkopaneelia

Aurinkopaneelien asennus

Oletko haaveillut sähkölaskujen pienenemisestä? Haaveesi voi olla lähempänä kuin uskotkaan! Kysy meiltä tarjousta aurinkopaneelijärjestelmästä.

Ilmalämpöpumppujen asennus

Asennamme myös ilmalämpöpumput. Kysy meiltä lisää!

Laadukas työ vaatii tarkkaa suunnittelua

Perusteellisesti tehty taustatyö on ratkaisevaa onnistuneen lopputuloksen aikaansaamiseksi. Tämä pitää paikkansa niin pienten kuin suurempienkin projektien kohdalla. 


Teemme suunnitelmat vuosien kokemuksella ja ammattitaidolla voidaksemme tarjota sinulle vain parasta laatua projektissa kuin projektissa.